apa kangen

Toată lumea ar trebui să bea aproximativ 30 ml/kg greutate corporală, în fiecare zi. Cu alte cuvinte dacă cântărești 70 de kg ar trebui să bei aproximativ 2,10 – 2.50 l pe zi. Dacă ești implicat în munca fizică grea, dacă practici un sport sau dacă ai probleme de sănătate trebuie să bei mult mai multă apă Kangen. Am constatat că pentru cei cu probleme serioase de sănătate în procesul lor de vindecare, consumul a cate 100 ml/kg greutate corporală într- adevăr face minuni.

Probabil, cel mai potrivit moment să bei apă Kangen (sau orice apă) este atunci când te trezești. După 6-8 ore de odihnă corpul are nevoie de apă. Apa băută imediat cum te trezești va hidrata toate organele digestive . Dacă beți un pahar de apă Kangen chiar când vă sculați, apa va fi eliminată din stomac înainte să mâncați. A bea apă alcalină cu 30 de minute înainte de masă, stimulează producția de acid clorhidric, pentru o mai bună asimilare a nutrienților. Este bine să nu bem apă în timpul masei, dar dacă chiar trebuie, atunci beți apă cu un PH neutru (PH 7). Așteptați cel puțin o oră după fiecare masa ca să permiteți mâncării să părăsească stomacul înainte de a bea mai multă apă.

Un alt moment în care ar trebui să vă amintiți să beți apă Kangen este atunci când consumați băuturi alcoolice sau băuturi carbogazoase răcoritoare. Băuturile carbogazoase sunt atât de acide,
încât este nevoie de aproximativ un litru de apă Kangen cu PH de 9,5 pentru a neutraliza 30 ml de băutură carbogazoasă.

De mulți ani, apa Kangen alcalină este cunoscută în Japonia ca și leac pentru mahmureală. Când apa alcalină este consumată după băuturile alcoolice, alcalinitatea neutralizează acizii în exces în timp ce electronii neutralizează radicalii liberi. Orice potențială mahmureală este fie redusă în intensitate fie complet eliminată. O altă cale de a include apa alcalină în alte băuturi este de a face cuburi de gheață din apă Kangen.

Pe lângă recomandările de mai sus, beți apă în timpul zilei. Este o bună idee de a avea un pahar cu apă pe birou sau oriunde vă petreceți timpul. Această vă va reaminti să beți apă Kangen pe tot parcursul zilei.