apa kangen

În lumea noastră modernă, aproape fiecare om asimilează, fără să vrea, mai mult sau mai puțin din toxinele mediului înconjurător. În timp ce pământul devine tot mai poluat, corpurile noastre se transformă în filtre pentru aceste toxine. Mulți cercetători cred că toxinele din mediul înconjurător sunt responsabile pentru diferite afecțiuni, cum ar fi bolile autoimune, tulburări de dispoziție, alergii etc. Aceste situații apar când căile de detoxifiere ale corpului devin suprasolicitate. Mulți oameni și-au recăpătat sănătatea, doar prin reducerea poverii toxice.

Detoxifierea este calea naturală a corpului de a elimina și neutraliza toxinele. Nimic nu ajută mai bine la curățarea organismului și eliminarea toxinelor ca o apă bună. Apa hidratează sângele și limfa astfel încât toxinele pot să se miște rapid prin căile de detoxifiere. Apa este de asemenea un factor major în procesele enzimatice care descompun compușii toxici.

Când îmbunătățești calitatea apei pe care o bei, căile de detoxifiere funcționează mai eficient și toxinele pot fi eliminate periodic.

Corpul tău elimină tot timpul toxine; însă atâta timp cât nu sunt prea multe și atâta timp cât există resurse adecvate să se realizeze funcția de detoxifiere, totul este în regulă – abia iți dai seama că acest proces se desfășoară.

Problemele apar când corpul tău este supraîncărcat sau când mecanismele nu lucrează cum ar trebui.

Când i se dă șansa, corpul, în înțelepciunea lui, sesizează oportunitatea și începe să elimine toxinele. Ocazional, oamenii au simptome de curățare. Corpul folosește aceleași mecanisme de eliminare a toxinelor depozitate, pe care le folosește și pentru a elimina infecțiile bacteriene și virale, astfel că simptomele de curățare pot câteodată fi similare cu cele ale unei răceli sau gripe. Așadar acestea se pot manifesta prin dureri de cap, oboseală, diaree, etc. Dacă simțiți oricare dintre aceste simptome, beți mai multă apă Kangen ca să ajutați corpul să elimine toxinele și reziduurile.